Közösségi oldalak

Hírek

Kick-box elnökségi ülés Budapesten

A képen laptoppal Puravecz Péter, szemben világos ingben Király István , a WAKO európai szövetségének elnöke, a WAKO világszövetség alelnöke és Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke

A Magyar Kick-box Szövetség elnöksége hosszú idő után először tudott személyes részvétel mellett elnökségi ülést tartani Budapesten.

Galambos Péter elnök vezetésével számos fontos napirendi pont került megtárgyalásra. Az egyik fontos pont az idei felnőtt Világbajnokság és a Junior és Kadet Európa-bajnokság értékelése volt. Itt Puravecz Péter mester, a formagyakorlat válogatott szövetségi kapitánya számolt be szakszerű elemzéssel arról az örvendetes fejlődésről, amit ezeken a világversenyeken tapasztalt. A korábban Magyarországon nem elterjedt verseny szabályrendszer mezőnye megnőtt, s ebben oroszlánrésze van az orosházi Contact KTHE vezetőjének. Galambos Péter elnök is elismerő szavakkal méltatta ezt a teljesítményt, s személy szerint Puravecz Péter több éve folyó munkáját.

Egy másik Békés megyei résztvevő is dicsérő szavakat kapott. Gasparik Róbert mester, a WAKO nemzetközi versenybírója, – egyben a füzesgyarmati Hegyesi KBSE elnöke – egyre több fontos szerepet kap a nagy kick-box világversenyeken, s nemzetközi szinten is elismerik teljesítményét.
A Békés Megyei Harcművész Szövetség mestereinek pozitív megítélése további erőt ad a sikeres folytatáshoz!