Közösségi oldalak

Sport

Jól szerepeltek a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sportolói

Jól szerepeltek a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sportolói az elmúlt két hétben rendezett versenyeken.


A Szövetség válogatása szerint, Urbanikné Rosza Mária edzőként, az U20-as lányok 10km-es gyaloglására pedig Kovács Alexandra kapott meghívást Podebrádba. A bátran versenyző Alexandra 50:42-vel a 12. lett, Erdős Judit 51:50-nel közvetlenül mögötte, a 13. helyen ért célba, így az általuk alkotta csapat a válogatott viadal nemzeteinek csapatversenyében a 4. helyet szerezte meg. A gyaloglás következő nagy megmérettetése április 21-én Antalyában, a Gyalogló Csapat VB, ahol az utánpótlás korosztályban Kovács Alexandra is válogatott edzője pedig újra csapatedzőként utazik.

Kovács Alexandra

Nemzetközi Futóverseny

Vasárnap Kolozsváron nagyszabású futóversenyt rendeztek, ahova meghívást kapott Karsai Gábor versenyző is.

A rendezők nehéz pályát jelöltek ki. Gáborék bátor kezdést mutattak be a két hazai versenyzővel- A táv első harmadában együtt futottak, majd Gábor iramot váltott és 31 perces idővel magabiztosan nyerte a versenyt. Ez kiváló edzés volt versenyzőnk számára a jövő héten megrendezésre kerülő 10.000 m-es OB előtt.

Szenior Országos Mezei Bajnokság
Budapest 2024.04.14.

Budapesten a Pólus Futónap keretén belül rendezték meg a Szenior Országos Mezei Bajnokságot.Komáromi László versenyzőnk kitűnő iramot futva 4500 m-es távon 16:07 időeredménnyel a 2.helyen ért célba.

Karsai Gábor a dobogó legtetején