Közösségi oldalak

Sport

Ismét egy vereség, ezúttal Hajdúszoboszlón

Nem termett pont a Békéscsaba 1912 Előre fiataljainak az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai második fordulójában. A lila-fehérek leginkább a veszélytelen támadójátékuk miatt ne tudtak jobb eredményt elérni a kiváló erőkből álló Hajdúszoboszló otthonában.

Az első félidőben jó színvonalú csatát láthatott a publikum. A hazaiak voltak kezdeményezőbbek, de több lehetőségükből sem tudtak betalálni, mert a csabai védelem Krnács kapussal az élen jól állt a lábán. A második 45 perc első momentumaként Constantinescu használta ki a csabaiak figyelmetlenségét, és megszerezte a vezetést. A játékban nem igazán volt benne, bő negyedóra múltán mégis növelte előnyét a Szoboszló, Contantinescu ezúttal egy jobb oldali beadást fejelt Krnács kapujába. A folytatásban már az eredményt óvták a házigazdák, a vendégek pedig hiába birtokolták többet a labdát, a kapura gyakorlatilag veszélytelenek voltak.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Hajdúszoboszlói SE–Békéscsaba 1912 Előre II 2–0 (0–0)
Hajdúszoboszló, 250 néző
Vezette: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, Gavalla-Kulcsár Judit).
Gólszerző: Constantinescu (54., 67.).

Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Lénárt, Fenyőfalvi, Barnucz, Mészáros N. – Karika (Berdó, 31.), Nagy R. K., Szathmári, Constantinescu (Baranyi, 88.) – Karacs (Drobina, 68.), Czene. Edző: Szűcs Sándor.

Békéscsaba II: Krnács – Zahorán, Szabó Cs., Babinyecz, Trescsula – Bónus (Rajsli, 83.), Sipos – Pap Sz. (Komáromi, 83.), Mágocsi (Cservenák, 46.), Marik (Sipaki, 55.) – Oláh Á. (Kovács Zs., 75.). Vezetőedző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor.

Nagy Sándor: – Nyerni szerettünk volna, de ez nem látszott meg a játékunkon. Folyamatosan ütemkésésben voltunk, rendre elveszítettük a párharcokat. Az első negyedórában rengeteg pontrúgást végezhetett el az ellenfél, de sajnos azután sem tudtunk felpörögni arra a szintre, amit szerettünk volna. Ez ma nem a mi meccsünk volt!