Közösségi oldalak

Sport

Ismét egy hazai döntetlen Füzesgyarmaton

Popescu fejel kapura. Fotó: Erdős Kiara

Tartja veretlenségét a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, amely immár három döntetlennél jár. A sárréti alakulat a szerdai Putnok elleni derbit követően a második hazai mérkőzését is rúgott és kapott gól nélkül hozta le, a vasárnapi ellenfele viszont a döntetlennel megkezdte a pontgyűjtést.

Az első félidőt labdabirtoklásban gyarmati fölény jellemezte. A hazai támadók ugyanakkor nem tudtak helyzeteket kialakítani a fegyelmezetten védekező fürediek ellen, akik az egyik kósza ellenakciójuk során a felső lécet találták el.

A második 45 perc úgymond tükörképe volt az első játékrésznek. A kapusoknak ezúttal nem kellett különösebben bizonyítaniuk a képességeiket, a támadóknak pedig nem ez volt életük meccse, így maradt a gól nélküli döntetlen.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Tiszafüredi VSE 0–0
Füzesgyarmat, 250 néző
Vezette: Kátai Gábor (Kövér Tamás, Vilmányi Simon).
Jó: Mészáros, Fehér, Barzsó, ill. Oltean, Lippai, Achim Á., Pataki.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Raducu, Lippai, Pataki – Achim Á., Oltean – Molnár M. (Nagy Zs., 80.), Shadi, Cigan – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.
Tiszafüred: Tajti – Vincze, Mészáros, Fehér, Deli (Háda, 76.) – Mácsai, Nagy O., Barzsó (Kertész, 83.), Kalóz (Tomola, 83.) – Barna V., Harsányi (Barna B., 43.). Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Boros Tibor: – Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán. Szünet után sikerült mezőnyfölényt kialakítanunk, ami ziccerekben is megmutatkozott, így meg kellett elégednünk az egyik ponttal.