Közösségi oldalak

Sport

Hazai döntetlen a listavezető BVSC ellen

Hazai döntetlen a listavezető BVSC ellen

Gól nélküli döntetlen született az NB III Keleti csoportjának 11. fordulójában a Körösladány otthonában! A veretlenül menetelő BVSC-Zugló együttese a 11. fordulóban a második olyan találkozóját zárta, ahol nem tudta begyűjteni mindhárom pontot, ez pedig kétségtelenül a szervezett játékkal kirukkoló házigazdákat dicséri.

A vendégek már az elején szerették volna döntésre vinni, nagy erőkkel támadtak az első negyedórában, ám a hazai védelem jól állt a lában. Később kiegyenlített lett a játék, a kapuk nem igazán kerültek veszélybe, az egyke kivételt Csicsely ziccere jelentette, ami azonban kimaradt.

A térfélcserét követően is eredménytelenül gyűrte egymást a két gárda. A végjátékra hármas cserével frissítette sorait a BVSC, amely az utolsó negyedórára ismét fölénybe került. Időnként igen komoly nyomás nehezedett a házigazdákra, de lelkes játékkal kihúzták a legnehezebb időszakokat. Urbán előtt még meccslabda is adódott a legvégén, összességében azonban a döntetlennel sem lehetnek elégedetlenek a sárrétiek, hiszen azt egy kiváló erőkből álló ellenféllel szemben érték el.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–BVSC-Zugló 0–0
Körösladány, 350 néző
Vezette: Borbás Bottyán Aurél (Bereczki Bence, Juhász László).

Körösladány: Kertész – Talpalló (Cservenák), Papp D., Szántó M., Bakk – Ruzsa, Zelenyánszki – Csicsely (Urbán), Pusztai, Burai (Farkas J.) – Malkócs (Murvai). Vezetőedző: Ekker Attila.

BVSC: Kovács B. – Tamási, Balogh M., Benkő-Bíró, Májer (Kelemen) – Nádor (Zöld), Nagy J. (Horváth R.) – Tóth Kristóf, Szilágyi (Tóth Keve), Szalánszki – Tóth L. Vezetőedző: Kincses Ádám.

Ekker Attila: – Csapatunk számára egyfajta szintmérő is volt a mai mérkőzés. Örülök annak, hogy győzelmi esélyünk is volt, noha az összkép alapján reális a pontosztozkodás.

(Borítókép: Mindkét kapu előtt töbször volt kavalkád, de gól ezúttal nem született. Fotó: Erdős Csaba)

Videó: Sportklub