Közösségi oldalak

Sport

Gyarmati vereség Egerben

Nyerhető mérkőzésen maradt pont nélkül a Füzesgyarmati SK csapata az NB III-as labdarúgó-bajnokság 4. fordulója során. A piros-fehér gárda a szerdai mérkőzésén Egerben egy olyan házgazdával szemben maradt alul minimális különbséggel, amely semmivel nem tett többet a győzelemért.

Hiába játszott kezdettől tervszerűbb focit a Gyarmat, negyedóra után elég volt egy hátsó kihagyás ahhoz, hogy Jónyer a tizenegyes pont tájáról bevegye Fildan kapuját. Nyomban egyenlíthettek volna a vendégek, de a szöglet utáni csúsztatás centikkel pontatlan volt. A folytatásban is a sárrétiek domináltak, de több nagy lehetőséget is elszalasztottak, így a szünetet követően is futhattak az eredmény után.

A második félidőben azonban már nem tudtak úgy dominálni. Az egriek igyekeztek őrizni a számukra kedvező eredményt, és ennek alárendelték a játék szépségét is. A gyarmatiakban pedig nem volt meg az a plusz a kapu előtt, ami pontot vagy pontokat eredményezhetett volna. A 80. percben Szabó Bence fölösleges kiállítása pedig mindent eldöntött, noha még így is volt lehetőség menteni a menthetőt.

B.M.

Eger SE–Füzesgyarmati SK 1–0 (1–0)
Eger, 200 néző
Vezette: Gál Péter (Czeglédi Barna, Végh Márton).
Gólszerző: Jónyer (15.).
Piros lap: Szabó B. (79.).

Eger: Szalay – Papp K., Burger, Juhász G. – Kispál, Dobler, Hegedűs D., Nagy G., Kovács Sz. – Simon A., Jónyer. Csere: Császár, Sz. Varga, Hadnagy, Berki, Bánik, Mezey, Rébék.
Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Füzesgyarmat: Fildan – Urbanowski, Raducu, Oltean, Achim Á. – Achim S., Bódis, Kis Sz., Cigan – Popescu, Virág. Csere: Zsibrita, Vasziljevics, Bánfi, Szabó B., Kiss G., Orovecz, Már, Bajor, Pataki. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – A helyzetek kialakításának számában egyértelműen előreléptünk az előző hetekhez képest, de még a technikailag legképzettebb játékosaink sem tudtak élni a lehetőségeikkel. Tipikusan olyan meccs volt, amikor semmi nem sikerült. Keresem a megoldást és még mindig bízom benne, hogy megtalálom.