Közösségi oldalak

Sport

Gól nélküli döntetlennel szakította meg vereségszériáját a Füzesgyarmat

Fotó: vasasfc.hu

Gól nélküli döntetlennel szakította meg hat meccsből álló vereségszériáját a Füzesgyarmat, az NB III.-as labdarúgó-bajnokság kilencedik játéknapi fővárosi összecsapásán. A sárrétiek a Vasas fiataljaival osztoztak meg a pontokon egy gól nélküli találkozón.

Az első félidőben a hazaiak kezdeményeztek többet. Akadtak veszélyes pontrúgásaik, de Fildan kapus ezeket sikeresen hatástalanította. A vendégek szervezetten óvták térfelüket, egy-egy kontrából próbáltak eredményesek lenni. A 36. percben akár a vezetést is megszerezhették volna, Sándor 15 méteres lapos lövését Bánfalvi bravúrral tolta ki a jobb alsó sarokból.

A térfélcserét követően sem állt be jelentős változás a mérkőzésen. Támadott a Vasas, hatásosan védekezett a sárréti együttes, Fildan kapus pedig lehúzta a rolót, és sorra hárította a fővárosi fiatalok nem túl acélos próbálkozásait. A támadások felépítésére nem maradt energiájuk a látogatóknak, de a céljukat masszív, fegyelmezett teljesítménnyel sikerült elérniük.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Vasas FC II.–Füzesgyarmati SK 0–0
Budapest, 150 néző
Vezette: Kreitl Tamás (ifj. Imrő János, Molnár István).

Vasas FC II.: Bánfalvi – Hosszú, Huszár (Márta, 6.), Puskás, Feledi – Forgó, Farkas J. (Pócs, 62.), Molnár Cs. (Mamusits, 62.) – Szabó B., Varga D., Kovács P. (Rideg, 73.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Füzesgyarmat: Fildan – Soós, Csáki, Bódis, Pinte (Kiss P., 46.) – Mező, Kabály (Bartók, 66.) – Achim S., Kis Sz. (Szakács, 73.), Szabó B. (Virág, 82.) – Sándor. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Boros Tibor: – Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A stabilitásunkat végig meg tudtuk őrizni, de a kényszerű cserék miatt a támadásokra nem maradt kellő energiánk. Három pontért jöttünk, de a meccs képe alapján meg kellett elégednünk az egyik ponttal.