Közösségi oldalak

Sport

Fordulatos tesztmérkőzést vívott a Körösladány

Zelenyánszki László büntetőt harcolt ki, a végén pedig véleményesen választották el a labdától. Fotó: Erdős Csaba

Már pénteken letudta a hétvégére tervezett gyakorló mérkőzését az NB III.-as körösladányi csapat. A sárrétiek a bajnokságban is rivális szegedi második számú együttessel teszteltek a Grosics Akadémián és változatos 90 perc után döntetlenre végeztek a felek.

A Tisza-partiak már az elején megszerezték a vezetést egy jól eltalált 20 méteres átlövésből. A folytatásban is ők birtokolták valamivel többet a labdát, a helyzetek kidolgozásáig nem jutottak el. Ebben az időszakban a ladányiak szórványos kontrákkal próbáltak veszélyeztetni. Szünet után viszont átvették az irányítást és negyedórányi játék múltán Talpalló Nobert a tizenhatos csücskéről a rövid felsőbe tekert egy szabadrúgást. Lendületben maradtak a sárrétiek és egy Zelenyánszki lerántásáért megítélt büntetőt értékesítettek Wéber révén. Nem tűnt úgy, hogy a szegediek egalizálnak, de a finisben Zelenyánszkit labdakihozatal során szerelték véleményesen, Micincovic pedig üres kapuba ívelte a labdát.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Körösladány MSK 2–2 (1–0)
Gyula
Vezette: Fekete Z.
Gólszerző: Benyó (9.), Micincovic (82.), ill. Talpalló N. (60.), Wéber (71.).

Körösladány: Kertész – Malkócs, Wéber, Raducu, Bakk, Szilágyi, Zelenyánszki, Szántó, Geiger, Csicsely, Czirok. Játszott még: Krajcsó, Kovács Zs., Sztankó, Szabó L., Farkas J., Rajsli, Talapalló N. Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Jó iramú, sportszerű mérkőzést játszottunk. Örülök annak, hogy mindenkinek lehetőséget tudtunk biztosítani és természetesen mindenki jól is állt a dolgokhoz.

Bmsextra