Közösségi oldalak

Sport

Felemás mérleggel zárta a felkészülési meccseit a Békéscsabai Előre NKSE

Felemás mérleggel zárta a felkészülési meccseit a Békéscsabai Előre NKSE

Felemás mérleggel zárta kétnapos zilahi túráját a Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata. Papp Bálint együttese azok után, hogy péntek este 31–23-as vereséget szenvedett a házigazdákkal szemben, szombat délelőtt a CSM Târgu Jiu gárdájával csapott össze.

A román I. osztályba frissen feljutó zsilvásárhelyi gárda ellen már a naposabb oldalukat mutatták meg a lila-fehérek. A védekezésre mindkét oldalon kevesebb hangsúlyt fektettek a játékosok, a támadásokban azonban kölcsönösen bemutattak szép dolgokat. Gyakorlatilag az utolsó negyedóráig szoros küzdelem folyt, ekkor azonban a csabai kapuba beálló fiatal Madera-Domokos Claudia bemutatott néhány bravúrt, amivel csapata javára billentette a találkozót. A 35–29-es sikerből Borbély Márta 8, Marija Agbaba 7 találattal vette ki a részét, a szerb átlövő a házigazdák ellen is termékeny volt, amikor is 8 alkalommal volt eredményes.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!