Közösségi oldalak

Sport

Debrecenben szakadt meg a Körösladány jó szériája

A DEAC győzött a Körösladány ellen a szerdai NB III-as 10. fordulóban.

A 19. percben Raufot szabálytalanul állították meg, a bíró sípja pedig nem maradt néma. A labda mögé Sándor állt, aki a bal alsóba gurított. Az első játékrész derekán ismét Raufot lehetett kiemelni, hiszen bal oldali beadása után Trencsényi Bence fejelt az ötös közeléből a kapuba. A szünet előtt a Körösladány szépített, egy szabadrúgást követően kisebb kavarodás alakult ki, végül Farkas János lőtte be a labdát.

A második félidőben a csereként beszálló Bidzilya Antont vágták fel a büntetőterületen belül, Muhari Gergő játékvezető pedig ismét büntetőt ítélt. Sándor Tamás lába megint nem remegett meg, ezúttal a jobb oldalt nézte ki magának. A végéhez közeledve előbb tíz, aztán kilenc emberre fogyatkoztak a vendégek, mivel Wéber László és Czirok József is megkapta a második sárgáját.

NB III Keleti csoport 10. forduló

DEAC-Körösladányi MSK 3-1 (2-1)
DEAC Sportcampus
Vezette: Muhari Gergő (Márkus Péter, Gavalla-Kulcsár Judit)
Gólszerzők: Sándor T. (19., 50. – mindkettőt 11-esből), Trencsényi (26.), ill. Farkas J. (37.)
Piros lap: Wéber (82.), Czirok (93.)

DEAC: Ratku – Ujvárosi, Papp, Korhut – Jankelic (Lakatos, 62.), Soltész, Sándor, Rauf (Orosz, 62.) – Szabó L. (Béke, 78.), Kerekes (Bidzilya, 30.), Trencsényi (Tochukwu, 78.). Vezetőedző: Sándor Tamás.

Körösladány: Szabó Marcell – Malkócs (Ruzsa, 55.), Papp D., Wéber, Szántó M. (Urbán) – Palik (Czirok, 55.), Zelenyánszki – Cservenák, Pusztai, Csicsely (Burai, 55.) – Farkas J. (Bakk). Vezetőedző: Ekker Attila.