Közösségi oldalak

Hírek

Csak egy pont jutott Salgótarjánban

Fotó: nogradifutball.hu

A bajnokság vasárnapi 26. játéknapja keretében döntetlent játszott a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgócsapata. A lila-fehér alakulat a kiesés elkerüléséért küzdő, tavaszra sokat javuló Salgótarjánnal osztozott meg a pontokon a nógrádi megyeszékhelyen.

Gyors góllal kezdett az előre, a 2. percben Oláh Ákost tört előre a bal szélen, az akció végén a kapus mellett belsőzött a hálóba, 0–1. A folytatás kiegyenlített játékot hozott, férfiak párharcokkal. A vendégeknél Mágocsi előtt adódott két ígéretes lehetőség, a tarjániak viszont egalizálhattak volna szünet előtt, de Czinanó a 43. percben kivédte a büntetőjüket.

A fordulást követően gyorsan egalizált a házigazda, miután a 48. percben egy szélről bepasszolt labdát Csifó közelről értékesített, 1–1. A meglehetősen mély talajon egyszerű játékot választottak a tarjániak, a felíveléseiket azonban rendre visszaverték a csabai belső védők. Ebben az időszakban Oláh előtt két nagy ziccer adódott, illetve Styecz is betalálhatott volna, de valamennyi nagy lehetőség kimaradt, így a vendégeknek be kellett érniük egy ponttal, amit a legvégén Czinanó bravúros védése mentett meg.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Salgótarjáni BTC–Békéscsaba 1912 Előre II 1–1 (0–1)
Salgótarján, 150 néző
Vezette: Sándor Csaba (Sztányi Tibor, Majorné Nagy Petra).
Gólszerző: Csifó (48.), ill. Oláh Á. (2.).

Salgótarján: Szalay – Érsek, G. Bíró, Gazdag, Szabó B. – Boros, Bata (Kócsa, 57.), Bakos, Köböl, Nagy X. – Csifó (Horváth M., 68.). Vezetőedző: Vízteleki János.

Békéscsaba II: Czinanó – Szabó Zs., Czvalinga, Szabó Cs., Kasik – Zelik (Korógyi, 84.), Styecz (Sipaki, 84.), Zvara, Varga T. (Balog Zs., 71.) – Mágocsi (Pap Sz., 62.), Oláh Á. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.