Közösségi oldalak

Sport

Az év utólsó tétmérkőzését is elvesztette a Békéscsaba 1912 Előre

Fotó: Sipos Bence

Nem tudta gyarapítani pontjai számát a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgócsapata az év utolsó házon kívüli mérkőzésén. A lila-fehérek a bajnokság 18. fordulója keretében megvívott vasárnapi találkozón Tiszakécskén maradtak alul, egy idény végi teljesítményt hozó 90 perc során.

6. perc: A kécskeiek a csabai térfél közepéről íveltek kapu elé egy szabadrúgást, a védők nem tudtak felszabadítani, a labda Horváth Zoltán elé pattant, aki 7 méterről nagy erővel lőtt a léc alá, 1–0.
47. perc: Farkas Norbert bal oldali beadása után Geiger Norbert vezette keresztbe a labdát a tizenegyes pont előtt, majd jobbal erős lövést küldött a bal sarokba, 2–0.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Tiszakécskei LC–Békéscsaba 1912 Előre 2–0 (1–0)
Tiszakécske, 200 néző
Vezette: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Berényi Ákos).
Gólszerző: Horváth Z. (6.), Geiger (47.).
Sárga lap: Szekér (28.), Vachtler (58.), ill. Mikló (84.).

Tiszakécske: Halasi – Balázs, Csáki, Végső, Farkas N. – Vachtler (Winkler, 75.), Kiss N. (Lovas, 90.), Szekér (Pongrácz, 46.), Geiger (Gyurján, 75.) – Zamostny, Horváth Z. (Máté, 75.). Vezetőedző: Klausz László.

Békéscsaba: Krnács – Puskás (Hodonicki, 86.), Fazekas (Máris, 65.), Farkas M., Bora – Zvara (Talpalló, 77.), Kitl, Horváth P., Mikló – Czékus (Lukács, 77.), Ilyés (Hamed, 46.). Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Klausz László: – Nagyon kevés olyan periódus volt a mérkőzésen, amit nem úgy hajtottak végre a játékosok, ahogy azt előzetesen terveztük. Az első és a második félidő között különbség volt, hogy szerkezetet és taktikai elképzelést kellett váltani. Az első félidőben jól működött a letámadásunk, nem is tudott az ellenfelünk helyzetbe kerülni. A második félidőben jöttek be nálunk az alacsonyabb és gyorsabb játékosok, visszaálltunk és szűkítettük a területeket.

Brlázs Gábor: – Mindkét félidőt rosszul kezdtük, ez megpecsételte a sorsunkat. Eljutottunk helyzetekig, de csak kapufát tudtunk rúgni. Megérdemelten nyert a hazai csapat, annak ellenére, hogy játékban tudtuk azt a szintet hozni, amit ők.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!