Közösségi oldalak

Sport

A védekezésben nem volt meg a minőség a Füzesgyarmat csapatánál

Az első félidei kétgólos hátrányát nem tudta ledolgozni a Füzesgyarmati SK NB III.-as labdarúgócsapata, így pont nélkül kellett hazatérnie a fővárosból, a bajnokság vasárnapi 19. fordulójában. A piros-fehér gárda megtartotta 13. pozícióját, de egyre közelebb kerülnek hozzá a mögötte álló riválisok.

A hazai együttes már az első komolyabb támadását gólra tudta váltani. A folytatásban Kis Szabolcs előtt volt meg az egyenlítés lehetősége, de nagy ziccerben hibázott. A közlekedésiek birtokolták többet a labdát, a kapura azonban kevés veszélyt jelentettek, ám amikor ez összejött a félidő hajrájában, akkor az vezetésüket is megduplázták.

A második félidőre stabilizálták játékukat a gyarmatiak. Több veszélyt jelentettek a közlekedésiek kapujára, egy kapushibát kihasználva sikerült szépíteniük. Az egyenlítésért támadtak a piros-fehérek, de a hazaiak kontráiban több volt a veszély, akik végül egy szerencsés találattal biztosították be a sikerüket.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

BKV Előre–Füzesgyarmati SK 3–1 (2–0)
Budapest, 150 néző
Vezette: Juhász Bálint (Turi Miklós, Toplánszki Szabin).
Gólszerző: Balogh M. (12.), Soós D. (37.), Szabó B. (91. – öngól), ill. Sándor (65.).

BKV Előre: Horváth – Reizer, Forgács, Szabó N., Zoboki L. (Mile, 63.) – Balogh M., Kesselbauer, Kubó, Soós D. – Dani (Körösi, 67.), Mudri. Vezetőedző: Balogh Béla.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim, Bódis, Mező, Soós J. – Schmidt, Dlehány (Béres, 46.) – Szakács (Szabó B., 46.), Kis Sz., Jónyer (Szabó M., 80.) – Sándor. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Boros Tibor: – Úgy gondolom, hogy tisztességesen lehoztuk a találkozót, de a védekezésben nem volt meg bennünk az a minőség, ami esélyt adhatott volna a pontszerzésre.