Közösségi oldalak

Sport

A második félidőben kapcsolt rá a Körösladány

A papírformának megfelelve, magabiztos hazai győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Körösladány MSK NB III.-as labdarúgócsapata. A kék-fehér alakulat hazai környezetben a sereghajtó Ceglédet múlták felül a vasárnapi 19. játéknapon, noha a szünetben még a látogatók vezettek.

A ceglédiek bátor játékkal ijesztettek rá a hazaiakra, később azonban már egyirányú játék folyt, erejüket teljes egészében kimerítette a védekezés. A ladányiak domináltak, de a vezető góljuk nem akart megszületni, pedig a lehetőségek megvoltak rá. Helyette a félidő hajrájában jött a Cegléd váratlan találata. Egy előrevágott labdával Simon lépett ki és meg sem állt Kertész kapujáig.

Szünet után a hármas csere hatására hatékonyabb lett a sárrétiek támadójátéka. Nem sokat váratott az egyenlítés és a megnyugtató fordítás sem. Előbbit Czirok közeli lövése jelentette, a vezető találat pedig Zelenyánszki érdeme volt. Rajsli találata után lehetett teljes a nyugalom, aki Papp beadását terelte a kapuba. A sárrétiek a végjátékban is biztosan tartották kézben a mérkőzést, igaz ekkor már nem tudták tovább alakítani az eredményt.

Ekker Attila: – Kényelmesen és dekoncentráltan játszottunk az első negyvenöt percben, meg is lett az eredménye. Szerencsére egy teljesen más felfogású és mentalitású csapatot láttam a második félidőben a pályán, ennek köszönhetően megérdemelten nyertünk, egy jól kézben tartott, sortszerű mérkőzésen.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Ceglédi VSE 3–1 (0–1)
Körösladány, 350 néző
Vezette: Kakuk Szabolcs (Molnár Alex, Balogh Bence).
Gólszerző: Czirok (57.), Zelenyánszki (61.), Rajsli (69.), ill. Simon (42.).

Körösladány: Kertész – Sztankó (Rajsli, 46.), Raducu, Wéber, Bakk (Krajcsó, 46.) – Czirok, Zelenyánszki (Ruzsa, 70.) – Geiger, Farkas J. (Papp Zs., 46.), Talpalló N. (Csicsely, 70.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Cegléd: Klemenc – Kluchta, Szalai, Ivánfi (Barna, 58.), Ungureán, Légrádi – Ledacs-Kiss Be. (László, 78.), Simon (Csóri, 78.), Ványi Zsombor (Ledacs-Kis B., 78.), Tóth R. (Takács, 70.) – Oldal. Szakmai igazgató: Ványi Zsolt.