Közösségi oldalak

Sport

A Körösladány nyerte a sárréti NB III-as rangadót

Körösladányi sikerrel zárult az NB III.-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi sárréti rangadója, ezzel a hazaiak megerősítették harmadik helyüket, a gyarmatiak helyzete viszont tovább romlott. Érdekesség, hogy a házigazdák három találatát is a kispadról beszálló játékos szerezte.


Egy szöglet után kapufáról kipattanó labdából Malkócs már a 6. percben megszerezte a vezetés, de a válasz sem váratott sokat, Schmidt 26 méteres szabadrúgásból talált be. A folytatásban a házigazdák támadtak többet, de a jól záró gyarmati védelemmel meggyűlt a bajuk. A vendégek kontrákra építettek, de a szórványos kísérleteik elhaltak a támadó harmadhoz érve. A félidő hajrájában azután a sérült Wébert váltó Geiger jelentette a kulcsot a zárhoz, aki ballal talált a hálóba.

Szünet után egy másik csereember, Csicsely növelte a hazaiak előnyét, akit sikeresen ugrattak ki és meg sem állt Fildan kapujáig. Továbbra is a kék-fehérek kezdeményeztek többet, a látogatók azonban nem veszítették el a meccsbe vetett hitüket és a hajrához közeledve a lesre játszó ladányi védők között kilépő Szabó Bence szépített. A pontszerzésre hajtottak a látogatók, de túlságosan fellazultak, amit a végén a csereként pályára lépő Rajsli kihasznált, biztosítva a házigazdák sikerét.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Füzesgyarmati SK 4–2 (2–1)
Körösladány, 450 néző. Vezette: Ujhelyi Tamás (Szilágyi Norbert, Balla Levente).
Körösladány: Kertész – Sztankó (Bakk, 75.), Raducu, Wéber (Geiger, 27.), Krajcsó – Ruzsa, Papp Zs. (Rajsli, 46.) – Czirok, Zelenyánszki, Talpalló N. (Csicsely, 46.) – Malkócs (Szántó, 66.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Füzesgyarmat: Fildan – Soós J., Bódis, Mező, Jónyer – Achim (Dlehány, 58.), Schmidt – Szakács (Pinte, 75.), Kis Sz., Szabó B. – Sándor (Szabó M., 46.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Malkócs (6.), Geiger (43.), Csicsely (54.), Rajsli (92.), ill. Schmidt (9.), Szabó B. (80.).

Ekker Attila: – Bátor játékkal rukkoltak ki a vendégek, ennek köszönhetően nyíltak a területek. A labdaszerzések után türelmetlenek voltunk, emiatt dadogós volt a játék, viszont a jelenlegi helyzetünkben a győzelem volt a legfontosabb, azt pedig hozták a fiúk.

Boros Tibor: – A hazaiak nem fogtak ki jó napot, tálcán kínálták számunkra a lehetőségeket, de mi udvarias vendégek voltunk és még náluk is többet hibáztunk.

Videó: Sportklub