Közösségi oldalak

Sport

A 95. percben szerezte meg a győztes gólt a Békéscsaba

A Békéscsaba házigazdaként 2-1-re legyőzte a Tiszakécskét a labdarúgó NB II 37. fordulójának hétfői zárómérkőzésén, ezzel életben tartotta bennmaradási reményeit.

Mindkét félidő góllal kezdődött: a negyedik percben a csabai Bora György, a 48. percben pedig a kécskei Horváth Zoltán talált be, a győztes találatot Albert István a 95. percben szerezte. Vereséggel vagy döntetlennel már most, az utolsó előtti fordulóban eldőlt volna a tabellán 19. helyezett Békéscsaba kiesése – és a 13. Tiszakécske bennmaradása -, így viszont a vasárnapi, utolsó körre maradt a döntés.

Pásztor József: – Legalább hatszor vesztettünk pontot a kilencvenedik percben, illő volt már, hogy forduljon a kocka. Remélem, hogy egy mérkőzés erejéig még mellénk áll a szerencse. Ma gyengén fociztunk, nem mertünk játszani, sok hibával is játszottuk. Nagy küzdelem volt a pályán, végül a szerencse mellénk állt, de jövő héten Ajkán ettől bátrabban kell támadnunk.

Klausz László: – A második félidőben erőnlétben és játékban is felülmúltuk az ellenfelet, amely a végén már mindent egy lapra feltéve támadott és a végén egy felpattanó labda után megszerezte a győztes gólt. A srácokat nem tudom letolni, hiszen végig hajtottak, de sajnos meghatározó pillanatokban, mindkét gólnál rosszul döntöttünk.