Közösségi oldalak

Kultúra

Idén korábban lesz megtartva a Nagy Déli Cowboy Találkozó Tótkomlóson

Idén korábban lesz megtartva a Nagy Déli Cowboy Találkozó Tótkomlóson

A hazai elöltöltős lövészek egyik rendhagyó eseménye a Tótkomlóson, a lőtéren megrendezett Déli Cowboy Találkozó. Az idén az eddigieknél korábban, június 16 -18 közt, pénteken, szombaton és vasárnap dörögnek majd a zömében vadnyugati fegyverek a különböző versenyszámokban. A verseny kizárólag szórakoztató jellegű, nem része semmilyen országos versenyprogramnak, vagyis igazi „örömlövészet”.

A mostani, tizenkilencedik verseny elnevezésében is utal jellegére: „A Vadnyugati mesék” Már a versenyszámok elnevezése is sokat mondó: Újra szól a hatlövetű (pontlövészet revolverrel), Az a bizonyos Julius 4., COLT, REMINGTON párbaj, Mesék a Saloon-ból, A legjobb fejvadász legendája (párbaj), A menekülő ember, Bankrablók, A nagy szökés, Deadwoodi éjszakák, A vadnyugat hőskora. Mindez természetesen korhű vadnyugati ruházatban.
A rendező MTTSZ Lövészklub Tótkomlós várja az érdeklődő nézőket is Karasz János Sporttelepre (Tótkomlós, Kossuth u. 24.) A tervek szerint Pénteken 13.00 -18.00, szombaton, a fő napon 10.00 – 18.00 , vasárnap 9.00 -12.00 tartanak a tervezett versenynapok – a Vadnyugat modern hőseivel!