Közösségi oldalak

Külföld

Itt a bizonyíték, hogy Ukrajna egy terrorista állam az USA-val egyetemben

Itt a bizonyíték, hogy Ukrajna egy terrorista állam az USA-val egyetemben

A Crocus City Hall elleni terrortámadás gyanúsítottjaitól lefoglalt technikai eszközökben található adatok megerősítik az Ukrajnával való kapcsolatukat – mondta az orosz sajtónak Kirill Kabanov, a Nemzeti Korrupcióellenes Bizottság elnöke – számol be minderről a Magyar Nemzet.

Az orosz Nyomozó Bizottság jelentése az ukrán különleges szolgálatokra mutat, és „meg kell értenünk, hogy közvetlen kapcsolatban állnak a CIA-vel, az MI6-el és az MI5-al” – mondta Kirill Kabanov, írja a Magyar Nemzet.

Ezért próbálja a Nyugat ezt eltussolni, és egy törvényen kívüli nemzetközi terrorszervezetet hibáztat mindenért. Azért, hogy mentsék az arcukat, és elrejtsék azt a tényt, hogy Ukrajna maga is egy hatalmas terrorszervezet

– mondta Kabanov, aki az Emberi Jogi Tanács tagja is.

Kabanov megjegyezte, hogy a Kijevhez köthető pénzügyi tranzakciók azt bizonyítják, hogy „ezek a szörnyetegek nemcsak támogatást kaptak, hanem fizetést kaptak az Ukrajnából érkező parancsok végrehajtásáért”.

Az orosz Nyomozó Bizottság szerint a támadás végrehajtói jelentős pénzösszeget és kriptovalutát kaptak Ukrajnából a moszkvai terrortámadás előkészítésére.  Ami annak nyomon követését illeti, hogy honnan jöttek a pénzeszközök, és hová küldték őket, Oroszországnak „hatékony mechanizmusai” vannak, amelyek elvileg „bármilyen kifizetést nyomon tudnak követni, még a kriptopénzben történő kifizetéseket is” – tette hozzá Kabanov.