Közösségi oldalak

Külföld

Donald Trump indul a 2024-es amerikai választáson

Donald Trump 2022. október 22-én. Fotó: Brandon Bell / Getty Images

Donald Trump szerint ahhoz, hogy az Egyesült Államok újra sikeres legyen, meg kell nyernie az elnökválasztást. Az exelnök Texasban tartott beszédében megfogadta, hogy leszámol a bűnözéssel, támogatja a rendőrséget, lezárja a határokat, csökkenti az inflációt, és a pandémia előtti szintre állítja vissza a gazdaságot.

Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke egy texasi beszédében azt mondta, ahhoz, hogy az ország újra biztonságossá és sikeressé váljon, meg kell nyernie az elnökválasztást.

Ahhoz, hogy az országunkat újra biztonságossá, sikeressé és dicsőségessé tegyem, újra meg kell csinálnom

– fogalmazott az exelnök szombat este a Mentsük meg Amerikát című nagygyűlésén a Newsmax szerint. Továbbá megfogadta, hogy leszámol a bűnözéssel, támogatja a rendőrséget, lezárja a határokat, csökkenti az inflációt, és a pandémia előtti szintre állítja vissza a gazdaságot.

Békén kell hagynunk a rendőrségünket és hagynunk kell, hogy végezzék a munkájukat

– mondta a politikus és halálbüntetést követelt arra, aki megöl egy rendőrtisztet. Majd kiemelte, hogy elítéli a véget nem érő nyomozásokat, mivel „a Kongresszus bárki ellen vizsgálatot indít, akinek a vezetékneve Trump”.

A demokraták az ország alapkövei ellen vannak

Donald Trump a texasi gyűlésen úgy fogalmazott, a demokraták „az ország három alappillére, az olaj, Isten és a fegyverek ellen vannak”. Majd kiemelte, ha azt akarják a szavazók, hogy az Egyesült Államok megbukjon, akkor szavazzanak a demokratákra.

Az amerikaiak olyan kongresszust és elnököt érdemelnek, akik megvédik nemzetünk határait. Ez egy nagyon egyszerű politika: Amerika az első

– húzta alá beszéde végén.

Forrás: index.hu