Közösségi oldalak

Hírek

Vonaton szállította el a lopott kerékpárt egy 45 éves piás férfi Mezőberényben

Ittasan lopott kerékpárt egy férfi Mezőberényben, majd vonatra ült a járművel és élettársának adta, hogy használja. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kerékpárt lopott egy ittas férfi 2022. május 22-én 19 óra körül Mezőberényben. A vasútállomásra gyalogolt, közben meglátta a biciklit, egy fadarabbal lefeszítette a vékony lakatot a járműről és kitekert az állomásra. Az első vonatra felszállt és hazavitte muronyi házába. A 45 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy megszerelte élettársának a kerékpárt, sőt még gyermekülést is tett rá. A Békési Rendőrkapitányság a lopás miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. június 23-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!