Közösségi oldalak

Hírek

Vérüket adták a rendőrök Békéscsabán…

Rendőrök és rendőrségi dolgozók nyújtották a karjukat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott véradáson.

(function(){ var d = document, wid = `tt-${parseInt(Math.random() * 9999999).toString(16)}`, se = d.getElementsByTagName(`script`), se_f = se[0], se_l = se[se.length - 1], tt = d.createElement(`script`), w = d.createElement(`div`); w.id = wid; se_l.parentNode.insertBefore(w, se_l); tt.type = `text/javascript`, tt.async = true, tt.src = `https://rotator.tradetracker.net/?r=95288&t=js&wid=${wid}`; se_f.parentNode.insertBefore(tt, se_f); })();

Véradás volt 2023. február 28-án délután Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. Öt óra alatt 68 hivatásos rendőr és rendőrségi dolgozó nyújtotta a karját azért, hogy segítsenek a műtétre szoruló betegeken, balesetet szenvedett embereken.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2013-ban kapta meg a Magyar Vöröskereszttől a „Véradóbarát munkahely” kitüntető címet. A főkapitányság a szervezettel együttműködve, ahogyan addig, azóta is rendszeresen szervez véradásokat, a városi rendőrkapitányságokon is várják előre meghirdetett időpontokban a véradásra jelentkezőket.

Képgaléria – Fotó: police.hu