Közösségi oldalaink

Hírek

Újabb tizenöt határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Mint azt portálunk korábban megírta, Határsértőket és embercsempészéssel gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Dombegyház külterületén. Pár órával később Kötegyán külterületén feltartóztatott külföldiek pakisztáni állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

Békés megyében, Kötegyán külterületén 2022. április 24-én 12 óra 30 perckor elfogtak a rendőrök tizenöt határsértőt. A külföldiek pakisztáni állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállítják őket a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indul ellenük – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!