Közösségi oldalak

Hírek

Ügyészségen a nagyszénási figyelmetlen sofőr ügye

A teherautó sofőrje ugyan megállt az átjáró előtt, de nem elég messze a sínektől, így a vonat nekiment. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt 2022. július 24-én, reggel Nagyszénáson. A Károlyi Mihály utcai vasúti átjáróban tehergépkocsi és személyvonat ütközött. A teherautó sofőrje látta a közeledő vonatot, meg is állt az átjáró előtt, de túl közel a sínekhez, így a vonat elsodorta. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

A tehergépkocsit vezető férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a történtek után indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. október 13-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!