Közösségi oldalak

Hírek

Ügyészségen a gyomaendrődi motortolvajok ügye

Régi típusú segédmotor-kerékpárokból akart pénzt csinálni négy férfi Gyomaendrődön, a negyedik lopás után azonban elfogták őket a rendőrök. Az ellenük indított büntetőeljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Gyomaendrődön idén január közepétől március közepéig négy hasonló bűncselekmény történt. Udvarokból és egy telephelyről tűnt el egy-egy régi típusú segédmotor-kerékpár. Mindegyik ugyanolyan márkájú volt. A városi rendőrőrs rendőrei minden bejelentés után gyűjtötték és elemezték az információkat, gyanították, hogy ugyanazok az emberek járhattak minden helyszínen. Munkájuk eredménnyel járt, a negyedik lopás után megszakították a sorozatot, elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint a különböző helyekről elvitték a kétkerekűket. Párban jártak lopni, egyikük figyelt, míg a másik eltolta a járgányt.

Nem volt nehéz dolguk, mert nyitott kapukat találtak, illetve volt olyan hely is, ahol benne volt az ajtóban a kulcs. A megszerzett motorokat odaadták egyikük testvérének, ő eladta azokat. Az előbbi három férfit lopás, míg a lopott motorokat eladó testvért pénzmosás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a rendőrség. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. november 8-án továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!