Közösségi oldalak

Hírek

Tűz volt egy ipari műhelyben Füzesgyarmaton

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint mintegy ötszáz négyzetméteren égnek raktárépületek és gépjárművek Füzesgyarmaton, a Petőfi utcában.

Az egyik épület teteje beomlott. A szeghalmi hivatásos, a füzesgyarmati önkéntes tűzoltók vízsugárral beavatkoznak. A rajok öt darab gázpalackot kihoztak az ingatlanokból. További egységek is a tűzeset helyszínére tartanak.

Az egységek körülhatárolták azt a tüzet, amely Füzesgyarmaton, a Petőfi utcában keletkezett. Mintegy ötszáz négyzetméteren égnek raktárépületek és gépjárművek. Az egyik ingatlan teteje beomlott a tűz következtében. A lángok egy szomszédos lakóházra is átterjedtek. A szeghalmi, püspökladányi, karcagi, békéscsabai, berettyóújfalui, mezőberényi, hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, a füzesgyarmati önkéntes tűzoltók, egy szeghalmi, békéscsabai, gyulai és szarvasi vízszállító a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett tizenegy vízsugárral körülhatárolta a tüzet.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna