Közösségi oldalak

Hírek

Többször rászóltak egy értetlenre Gyomaendrődön, hogy ne lopja el a kerékpárt

Megpróbálta jobb belátásra bírni egy kerékpár-tulajdonos a biciklijét ellopni próbáló férfit Gyomaendrődön. Többször rászólt az idegenre, hogy ne vigye el a kétkerekűt, mert nem az övé, de nem tudta megállítani. A rendőrök megoldották az ügyet, visszaszerezték a kerékpárt.

 

Szomszédja szólt egy gyomaendrődi férfinek 2021. szeptember 26-án délután, hogy menjen le gyorsan a lakótelepi házuk elé, mert egy ismeretlen éppen el akarja lopni a kerékpárját. A bicikli egyik kereke hozzá volt zárva a vázhoz, de a kétkerekű nem volt hozzálakatolva fához, vagy korláthoz. Mikor a férfi leért, látta, hogy az idegen próbálja kinyitni lakatot. Kétszer is szólt neki, hogy hagyja a kerékpárt, mert nem az övé. Mindkétszer azt a választ kapta, hogy

„De, ez az én kerékpárom!”.

Végül a férfi sikerrel járt, a zár kinyílt, ő felült a biciklire és elhajtott. A kerékpár tulajdonosa visszasietett a lakásába a telefonjáért és hívta a rendőrséget. A Gyomaendrődi Rendőrőrs rendőrei a lopás gyanúsítottját elfogták és a kerékpárt sértetlen állapotban lefoglalták tőle, így a tulajdonos visszakaphatta. A büntetőeljárás iratait a rendőrség a szükséges nyomozási cselekmények elvégzése után, 2021. november 3-án továbbította az ügyészségre.