Közösségi oldalak

Hírek

Kifosztás gyanúsítottja bilincsben

Arany ékszereket vitt el a gyanú szerint egy férfi egy rosszul lett idős nőtől Gyulán. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Kórházból hazatérő idős nő tett bejelentést a Gyulai Rendőrkapitányságra 2021. szeptember 2-án arról, hogy az otthonában egy szekrényből eltűntek az ékszerei. Azért volt kórházban, mert 2021. augusztus 21-én rosszul lett. Egy férfi éppen ott volt nála, felújítási munkálatokat végzett a házán, de amikor a nő lepihent, a munkás elment. A bejelentés után a rendőrök aprólékos szemlét tartottak a házban, majd információkat gyűjtöttek és kiderítették, hogy az ékszereket az a férfi, aki az idős asszonynál dolgozott, pénzzé tette egy zálogházban.

A 38 éves gyulai K. Attilát a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2021. november 2-án reggel otthonában elfogták, őrizetbe vették és vizsgálják, hogy ezen a kifosztáson kívül gyanúsítható-e más bűncselekmények elkövetésével – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.