Közösségi oldalak

Hírek

Súlyos testi sértés Békésen, engedély nélküli vezetés Gyulán, körözés

Súlyos testi sértés gyanúja Békésen, Gyulán engedély nélküli vezetés miatt, Sarkadon körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békésen, a Kossuth Lajos úton az egyik buszmegállóban 2021. szeptember 24-én 20 óra 30 perc körül egy férfi a közös italozás közben kialakult szóváltás után arcon ütött, majd megrúgott egy másik férfit, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a testi sértéssel gyanúsítható 28 éves békési férfit előállították a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. szeptember 24-én előállítottak egy békéscsabai férfit. Az 53 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök 17 óra 15 perc körül Gyulán, a Vértanúk útján igazoltatták. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Sarkadon, a Szalontai úton 2021. szeptember 24-én 21 óra körül elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen garázdaság miatt a Gyulai Törvényszék adott ki körözést. A 31 éves férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, majd Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!