Közösségi oldalak

Hírek

Stummer: nincs nagy tolongás abban a sorban, ahol a választási vereségért vállaljuk a politikai felelősséget

A jobbikos Stummer János hiányolja a felelősségvállalást az ellenzéki oldalon, elsőként éppen Jakab Péter igyekezett Márki-Zay Péterre hárítani a felelősséget a választási vereségért.

Jakab Péter lemondás helyett inkább belerúgott egyet Márki-Zay Péterbe!

Stummer János kijelentése érdekes lehet annak fényében, hogy a választás éjszakáján éppen Jakab Péter, a Jobbik elnöke volt az első, aki teljes mértékben igyekezett Márki-Zay Péterre hárítani a vereségért az összes felelősséget. Nem sokkal később Gyurcsány Ferenc is a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet hozta elő bűnbakként. Stummer János e narratívával látványosan szembefordulva úgy fogalmazott:

„A választási vereségért való felelősség rám eső részét természetesen vállalom. Ez a minimum, amivel tartozom a hazámnak és mindazoknak, akik bizalmukat belém helyezték akár az ellenzéki együttműködésben, akár Békés megyében. Így tartom ezt korrektnek, tisztának, egyenesnek.”

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!