Közösségi oldalak

Hírek

Rokona személyi igazolványát adta át egy férfi a méhkeréki határátkelőhelyen

Rokona személyi igazolványát adta át rendőri ellenőrzéskor egy férfi Békés megyében, az egyik közúti határátkelőhelyen. A rendőrség a közokirat-hamisítás miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2022. június 17-én 13 óra után néhány perccel kilépésre jelentkezett egy hódmezővásárhelyi férfi. Az ellenőrzést végző rendőrök hamar megállapították, hogy a 48 éves férfi egy másik ember nevére kiállított személyi igazolványt adott át nekik. A férfit ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt kihallgatták, az iratot lefoglalták tőle.

Kihallgatása során elmondta, nyaralni indultak volna, amikor észrevette, hogy lejárt az igazolványa. Korábban az egyik rokona nála felejtette az iratát, ezért úgy gondolta, hogy a határátkelőhelyen a rendőri ellenőrzéskor azt fogja átadni. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!