Közösségi oldalak

Hírek

Rendőrségi bemutató színesítette a diáknapot Orosházán

Hangulatos rendezvényt tartottak Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnáziumban. A programkínálatot rendőrségi bemutató színesítette.

Az Orosházi Táncsics Mihály Gimnáziumban 2023. április 5-én diáknapot tartottak. A rendezvényen a 10. osztályos tanulók készültek különböző programokkal diáktársaiknak. Rendőröket is hívtak, mert arra gondoltak, hogy nagy lehet az érdeklődés egy fegyverzettechnikai bemutató iránt. Így is lett, a tanulók azonnal körülvették az asztalt, amelyre a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának és Határrendészeti Szolgálatának rendőrei kirakták a felszereléseiket, eszközeiket. Kézbe vették azokat, és abból is ízelítőt kaptak, hogyan intézkednek a rendőrök.

Emellett az egyik rendőr, aki a Police Medic program keretében elsősegélynyújtást oktat, életmentésből, sérültellátásból is tartott egy személetes bemutatót, amelybe természetesen bevonta a diákokat is. A fiatalok, miközben nézelődtek, sok kérdést is feltettek, a rendőrök örömmel meséltek a hivatásukról, a mindennapi feladataikról. Reméljük, hogy a középiskolások közül lesznek olyanok, akik kedvet kaptak a hivatásos szolgálathoz, és a gimnáziumban vendégeskedő rendőrök pár év múlva kollégaként üdvözölhetik őket – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Legyél Te is rendőr! Információk a képzésekről és a jelentkezés feltételeiről:

https://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/kepzes/rendorjaror-kepzes

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!