Közösségi oldalak

Hírek

Pénztárcát lopott egy férfi egy dohányboltból Mezőhegyesen

A rendőrök hamar elfogták azt a férfit, aki ellopta egy nő péztárcáját egy dohányboltban Mezőhegyesen. A meglopott nő visszakapta a pénzét. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

Mezőhegyesen, egy dohányboltban 2022. január 27-én délelőtt egy idős nő a pénztár előtti pulton felejtette a pénztárcáját. Már kiment a trafikból, amikor észrevette, hogy nincs meg a tárca. Visszament, de már nem találta meg ott. A helyiségben működő kamera rögzítette, amint a nő után vásárló férfi ellopta a pénztárcát. A rendőrök előállították a férfit, a lakásán megtalálták és a lefoglalták a pénztárcát, amit a benne lévő pénzzel együtt visszaadtak a tulajdonosának.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 55 éves mezőhegyesi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. március 29-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.