Összeveszett az apjával, ezért azt hazudta a rendőröknek, hogy az apja megszúrta

Összeveszett édesapjával, és ezért azt hazudta a rendőröknek egy sarkadi fiatalember, hogy az apja megszúrta. A rendőrség hamis vád gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást, az ügy iratai az ügyészségre kerültek.


Azzal hívta fel a 112-es segélyhívót egy sarkadi fiatalember 2022. március 15-én, hogy az édesapja megszúrta. A rendőrök azonban, miután odamentek hozzá, látták, hogy nincs semmilyen sérülése. A 19 éves férfi elismerte, hogy nem mondott igazat. Elmondta, hogy összevesztek ugyan, de csak szóváltás volt, szúrás nem. Megharagudott az apjára, ezért tett valótlan bejelentést a rendőrségen. A Sarkadi Rendőrkapitányság a fiatalember ellen hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. április 28-án továbbította az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!