Közösségi oldalak

Hírek

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Őrizetbe vételek, valamint lopás és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. október 10-én őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki ellen már több eljárás indult lopás és más bűncselekmények miatt.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2022. október 10-én egy kétegyházi férfit vett őrizetbe. A 26 éves fiatalembert korábbi lopásai miatt közérdekű munkavégzésre kötelezték, de annak egy részét nem dolgozta le, ezért a Gyulai Törvényszék elrendelte a bíróság elé állítását és a fennmaradó közérdekű munka szabadságvesztésre történő átváltoztatását.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak két tizenévest, akik a gyanú szerint loptak egy házból 2022. október 10-én délután, Vésztőn. Három radiátort próbáltak elvinni, de a szomszéd látta, hogy pakolnak ki az épületből. Tudta, hogy a tulajdonos nincs otthon, tartósan távol van, ezért hívta a rendőrséget. A két 14 éves fiatal ellen a rendőrkapitányság nyomozói büntetőeljárást indítottak.

Békésen, 2022. október 10-én reggel kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy férfit. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála és növényi törmeléket, valamint növényőrlőt foglaltak le tőle – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!