Közösségi oldalak

Hírek

Nem mindig az kapja az elismerést, aki a legjobban érdemelné meg!

Átadták az Év polgármestere, alpolgármestere és jegyzője díjakat pénteken a 26. Városi Polgármesterek Találkozóján Szarvason.

Az év polgármestere Balaicz Zoltán (Zalaegerszeg), az év alpolgármestere Fórizs László (Hajdúböszörmény), az év jegyzője Tatár Zoltán (Hódmezővásárhely) lett.

Balaicz Zoltán zalaegerszegi polgármester MTI fotó: Koszticsák Szilárd

Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára azt mondta, hogy a településvezetők egyik legfontosabb ismérve a szakmai felkészültség, tudás és tapasztalat mellett a választókhoz való viszony.

A díj azért különösen fontos, mert azt maguk a polgárok szavazzák meg,

“ami a leghitelesebb visszajelzés”

— tette hozzá.

A rendezvényt 1995-ben szervezték meg először, ötletgazdája a Szféra Európa Kft. volt. Szarvas másodszor adott otthont a díjátadónak. A jelöltekre online lehetett szavazni. A díjat eredetileg tavaly adták volna át, a koronavírus-járvány miatt maradt idénre.

De van ellenpélda is!

A képen Kurdi Ferenc, Kosd polgármestere látható. A mögötte csak egy sávban látszó épület a falu új egészségháza, amit nemrég adtak át. A polgármester amikor kiderült, hogy az egészségházra kapott támogatás, a jelentősen megemelt önerő, és a plusz pénz ellenére sem lesz elég, fogta magát, és beállt dolgozni.

Kurdi Ferenc Kosd polgármestere

A saját két kezével, ha kellett este, hétvégén, polgármesteri munkája mellett, gyakran helyette. Először csak ő, majd a barátai, a családtagjai dolgoztak. És fel is építették közösen. Átadáskor, amikor Krudi Ferenc köszönetet mondott, kis híján sírva fakadt. Elgondolkoztató!

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!