Közösségi oldalak

Hírek

Nem lehetett lebeszélni, hogy piásan ne vezessen, meg is lett az eredménye!

Súlyosan megsérült egy férfi, amikor ittasan autóba ült és balesetet szenvedett Békéscsabán. Barátja megpróbálta lebeszélni arról, hogy vezessen, de nem hallgatott rá, amit utóbb meg is bánt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Bajza utcán 2021. december 27-én 1 óra körül fának ütközött egy személygépkocsi. Az autót egy férfi vezette, aki a balesetben súlyosan megsérült. A rendőri intézkedéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ült volán mögé, ezt az eljárás során igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta. A 40 éves férfi el is ismerte, hogy vezetés előtt a barátaival italozott. Gyalog indultak haza, de ő végül úgy döntött, hogy mégis kocsival megy.

Ittasan fának ütközött és súlyosan megsérült egy férfi Békéscsabán

Egyik barátja megpróbálta lebeszélni erről, de miután nem sikerült neki, nem ült be mellé, ő inkább tovább gyalogolt. A balesetet szenvedett férfi kihallgatásán azt mondta: rossz döntést hozott, hallgatnia kellett volna a barátjára. A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt eljárást indított ellene és a nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A bűnügy iratait a rendőrség 2022. február 10-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna