Közösségi oldalak

Hírek

Nem adtak elsőbbséget, személyi sérüléssel járó balesetet okoztak

Közlekedési balesetek vizsgálatait fejezték be a rendőrök. Az egyik járművezető Csorváson, míg a másik Békéscsabán nem biztosított elsőbbséget és okozott balesetet.

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset vizsgálatát fejezték be a rendőrök a Békéscsabai Rendőrkapitányságon. Az egyik baleset 2022. március 9-én 11 óra 15 perc körül Csorváson, a Rákóczi utcában történt. Egy kisteherautó sofőrje nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit, aki a kerékpárúton közlekedett. A biciklist, a mentők nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

A másik baleset 2022. július 4-én 17 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Pipacs közben volt. Egy személygépkocsi vezetője, hasonlóan a csorvási esethez nem adott elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő biciklis nőnek és nekiütközött. A nő elesett és ő is súlyosan megsérült. A rendőrkapitányságon mindkét esetben közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás a balesetet okozó járművezetőkkel szemben. A két ügynek a vizsgálata befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait a napokban továbbította az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!