Közösségi oldalak

Hírek

Munkából hazafelé tartó nőt rabolt ki ismerőse Orosházán

Munkából hazafelé tartó nőt raboltak ki Orosházán. Elvették tőle a napi keresetét, de a rendőrök hamar elfogták és visszaszerezték tőle a pénz nagy részét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Orosházán, az Október 6. utcán 2022. május 27-én kiraboltak egy nőt. Éppen egy büfé előtt ment el, amikor kilépett onnan egy vendég, a nyakánál fogva a falhoz lökte. Levette a válláról a táskát és az abban lévő pénztárcából kivette a pénzt, majd visszament a büfébe. A nő felismerte a támadóját, elmondta a rendőröknek, hogy az őt kirabló nővel egy házban laknak. Ő éppen dolgozni volt, hazafelé tartott, amikor a bűncselekmény történt.

A szomszédja a napi keresetét vette el tőle. A rendőrök az akkor 33 éves nőt a büfében feltartóztatták előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. A pénz nagy részét megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a kirabolt nőnek. A rendőrség a letartóztatásban lévő gyanúsított ellen vádemelést javasol, az ügyének iratait az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. november 16-án megküldte az ügyészségre.