Közösségi oldalak

Hírek

Mezőhegyesen és Békéscsabán szabálysértés miatt, Gyomaendrődön körözés alapján történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2022. május 5-én két járművezetőt állítottak elő a rendőrök azért, mert engedély nélkül vezettek.

Az egyiket, aki egy segédmotoros kerékpárral közlekedett 13 óra 45 perc körül Mezőhegyesen, a Petőfi sétányon állították meg. Miután a 18 éves nagyéri fiatal férfiről kiderült, hogy nincsen vezetői engedélye, előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra.

A másikat 19 óra körül Békéscsabán, a Gajdács utcában igazoltatták a rendőrjárőrök. A szintén 18 éves békéscsabai fiatal egy személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy neki sincsen jogosítványa, ezért őt a Békéscsabai Rendőrkapitányságra vitték. Mindkét férfi szabálysértési őrizetben van és a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 5-én 9 óra 30 perc körül Gyomaendrődön elfogtak egy gyomaendrődi nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 58 éves nő a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.