Közösségi oldalak

Hírek

Mészáros Lőrincnek mindent lehet? – Míg itthon kijárási tilalom van, addig ő V. Andikával Dubajozik!

Minden jel arra mutat, Mészáros Lőrinc, újdonsült felesége, Várkonyi Andrea, fia, az ifjabb Lőrinc, illetve egy ugyancsak Andrea nevű hölgy a nem hivatalos kormányzati luxusgép, az OE-LEM lajstromjelű Bombardier fedélzetén utazott Dubajba március 12-én.

A visszaúton, március 16-án azonban már csak a felcsúti gázszererlő-milliárdos és a korábbi műsorvezető jött. Az erről szóló repülési dokumentumnak tűnő e-mailt Hadházy Ákos tette ki a Facebookra.

Hadházy azt írja,

az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

Az Alfahír e-mailben fordult az OE-LEM lajstromjelű luxusgépet üzemeltető International Jet Managementhez, kérve, erősítsék meg vagy cáfolják a dokumentum valóságtartalmát. Választ eddig még nem kapott a portál.

Videón az utasok

A HVG videóján viszont az is látszik, hogy a kiszálló utasok nagyon hasonlítanak a két, a Hadházy-posztban megnevezett személyhez.

Emlékezetes, Orbán Viktor március 5-i rádióinterjújában azt mondta, hogy

a luxusvakációkat el kell halasztani, mert az utazók hazahozhatnak ismeretlen vírusmutánsokat.