Közösségi oldalak

Hírek

Még mindig sok az agyamputált piás sofőr a megyében

Az elmúlt héten a rendőröknek ismét több olyan esetnél kellett intézkedni, ahol felmerült a gyanúja annak, hogy a járművezető ittasan közlekedett. Közöttük volt két olyan autós, aki balesetet is okozott.

Békés megyében 2022. augusztus 8. és augusztus 14. között több mint 2000 járművezetőnél alkalmaztak szondát a rendőrök azért, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat, akik ittasan közlekednek.

A légalkoholmérések eredménye 17 esetben lett pozitív, ebből 8 gépi meghajtású jármű vezetőjénél mutatott alkoholfogyasztást a szonda. Két alkalommal balesetet is okoztak az ittas járművezetők. Az egyik személygépkocsi vezetője 2022. augusztus 11-én 16 óra körül Békésen, a Névtelen utca és a Dr. Veres Endre utca kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két jármű összeütközött, a vétlen autós, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett. Míg egy másik autós 2022. augusztus 13-án Magyarbánhegyesen, a Kossuth utcában tolatás közben nekiütközött egy gázcsapnak, ami megrongálódott. Az 58 éves magyarbánhegyesi férfi a balesetben nem sérült meg, de a gyanú szerint ittasan vezetett. A rendőrök előállították mintavételre, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség rendszeresen felhívja a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire. Ittasan senki ne üljön a volán mögé! Semmi nem lehet ok arra, hogy miután alkoholt ittak, vezessenek, és ezzel kockára tegyék, veszélyeztessék a saját vagy mások életét, testi épségét.

… hogy mindenki hazaérjen!

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!