Közösségi oldalak

Hírek

A harag rossz tanácsadó

Ittasan, bukósisak és jogosítvány nélkül motorozott egy férfi Gádoros külterületén. Családi veszekedés után indult el otthonról és ezzel bűncselekményt követett el. A rendőrség az ügyének iratait továbbította az ügyészségre.

Családi veszekedés után ittasan, motorral indult el otthonról egy férfi 2022. július 30-án este, Gádoroson. A rendőrök a település külterületén leállították. Bukósisak nem volt rajta és nem vezethetett volna, mert jogosítványa soha nem volt. Nem is szerezhet egy ideig, mert a bíróság 2024. május 20-áig eltiltotta a járművezetéstől. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy azon a napon 11 órától 15 óráig italozott, körülbelül 2 deci pálinkát fogyasztott el. Pihent ugyan egy kicsit, de este 6 órakor felkelt és ismét inni kezdett.

Közben az élettársával összeszólalkoztak, ezért úgy döntött, elmegy otthonról. Ezzel nemcsak bűncselekményt követett el, hanem veszélybe is sodorta magát, hiszen baleset érhette volna. Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a 34 éves gádorosi férfi ügyének iratait 2022. augusztus 17-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!