Közösségi oldalaink

Hírek

Még a sütőben is kábítószer volt a 33 éves békési férfi lakásán

Békésen őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, mert a gyanú szerint kábítószerrel kereskedett. A lakásán a rendőrök a gáztűzhely sütő részében és a konyhaszekrényben is találtak szárított növényi törmeléket.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe 2022. április 6-án egy férfit a Békési Rendőrkapitányság. A 33 éves békési férfi a gyanú szerint hónapok óta árult tiltott bódító hatású anyagot. A nála tartott kutatáskor a rendőrök több csomag növényi törmeléket foglaltak le.

A gáztűzhely sütő részében és a konyhaszekrényben is volt ilyen, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó törmelék. Emellett az anyag adagolásához használt mérleget is foglaltak le tőle a rendőrök. A nyomozás adatai szerint többen rendszeresen vásároltak a 33 éves férfitől, a rendőrség eddig négy fogyasztó ellen indított büntetőeljárást. A nyomozók náluk is kutatást tartottak és tőlük is foglaltak le kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!