Közösségi oldalak

Hírek

Mávinform: késésekre kell számítani a Budapest-Szolnok-Békéscsaba vonalon!

Késésekre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon, miután csütörtökön Kőbánya-felső és Rákos között pályahiba elhárítása miatt korlátozást vezettek be – tudatta a Mávinform az MTI-vel.

Azt írták, hogy az újszászi vonalon az elővárosi vonatok rövidebb útvonalon járnak, a fővárosi végállomásuk ideiglenesen Rákos állomásra kerül át, a vonalon utazóknak így hosszabb eljutási időre kell számítani.
A Z60-as vonatok Rákos és Szolnok között, míg az S60-as vonatok Rákos és Sülysáp között közlekednek, a békéscsabai InterCity vonatok megállnak Kőbánya-felsőn és Rákoson is, a Keleti pályaudvar és Szolnok között felármentesen vehetők igénybe.

A Z60-as és S60-as elővárosi vonatok utasai a Keleti pályaudvar – Kőbánya-felső – Rákos szakaszon mindkét irányban a békéscsabai InterCity vonatokkal vagy az S80-as vonatokkal utazhatnak – sorolták a forgalmi változásokat a közleményben.

Hozzátették: a munkálatok várhatóan délig tartanak majd.

MTI

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!