Közösségi oldalak

Hírek

Máris elkezdték a megafonosok dobálni a sz*rt Magyar Péterre

A jobboldali véleményvezéreket tömörítő Megafon Központ már több mint 10 millió forintot költött Facebook-hirdetésekre azóta, hogy az államfő bejelentette távozását – írta a Political Capital.

A kutatóintézet arról számolt be még kedden, hogy a Megafonosok február 10-étől kezdve,

azaz mintegy 4 nap alatt 29 hirdetést indítottak, amelyekre összesen legalább 10 525 000 forintot költöttek.

„Mivel ezek a hirdetések még mindig futnak, ez a szám folyamatosan nő” – tették hozzá a Political Capital oldalán.

A közösségi médiás bejegyzésekből az is látható, hogy milyen tartalmak közlésére költhetik ezt a pénzt.  A kezdeti posztok még Novák Katalin lemondására és a momentumos Fekete-Győr András elítélésére vonatkoztak, a legfrissebb bejegyzések azonban már Magyar Péterről szólnak.

A sort Bohár Dániel kezdte kedden, aki egy posztban bohócnak állította be és Fekete-Győr Andráshoz hasonlította Magyar Pétert, majd azt írta:

Eddig csak az ismerősei tudták Petiről, hogy Fegyőrt megszégyenítő módon beszél összevissza. Elviseltük Varga Judit iránti tiszteletből, de most már mindenki a saját szemével láthatja, hogy hibbant.

Erre a posztra kommentben kapcsolódott rá a szintén megafonos Deák Dániel. „Sajnos Varga Judit stábjából én is folyamatosan hallottam, hogy Péter óriási hisztiket csapott a minisztériumban. A munkatársak összenevettek a háta mögött, de volt, akit önimádó stílusával el is hajtott onnan. Hálát adott a csapat, amikor Judit elvált tőle!” – írta.

Deák Dániel azóta egy lépéssel tovább ment, és saját posztjában szállt bele Varga Judit korábbi párjába: „Magyar Pétert hektikus természete és összevissza állításai miatt a Fidesz közösségében soha nem kedvelték. De elviselték, mert Varga Judit férje volt. Aztán mindenki megkönnyebbülésére Varga Judit elvált tőle”.

Mindenki komolytalannak ismerte, munkájával is elégedetlenek voltak. A minisztérium is visszahívta megbízását az óriásbankból. Hazugság, hogy ő mondott fel. Valójában visszahívták! Ezekután saját kudarcaiért a Fideszt hibáztatja. Szomorú, kétségbeesett történet!

– írta Deák Dániel, akiről egyébként biztosan tudható, hogy korábban kedvelte Magyar bejegyzéseit a közösségi médiában, erről Ujhelyi István posztolt.

Magyar Péter kettejük közül Bohár posztjára még válaszolt kommentekben. Többek közt azt írta:

Hibbantan vezettem 200 milliárdos állami céget, voltam ügyvéd és a kormány diplomatája 8 évig?

Továbbá szóvá tette azt is, hogy Bohár Dániel az „adófizetők pénzén” hirdeti a posztját, és visszautasította azt, hogy a Pál utcai fiúk Gerébjéhez hasonlította őt egy másik posztban.