Közösségi oldalak

Hírek

Maradandó egészségkárosodást szenvedett az ittasan vezető és Gyomaendrőd közelében árokba csapódó férfi

Maradandó egészségkárosodást szenvedett egy férfi, aki ittasan vezetett és autójával felborult a 46-os főúton, Gyomaendrőd közelében. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos baleset történt 2021. október 23-án 18 óra körül a 46-os főúton, Gyomaendrőd külterületén. Egy személygépkocsi letért az útról, az út melletti árok falának csapódott, felborult, majd visszasodródott az úttestre, ahol a tetején állt meg. A jármű vezetője egyedül volt, a mentők súlyos állapotban vitték kórházba. Később a kihallgatásán elmondta, hogy italozott, mielőtt kocsiba ült. A hétvégi házát téliesítette, úgy készült, hogy egy éjszakát a házban tölt, és csak másnap megy haza.

Baleset Gyomaendrődnél és Doboznál, ittas járművezető Vésztőn

Otthonról azonban 17 óra körül felhívták, hogy ne aludjon ott, várják haza. A férfi annak ellenére elindult, hogy napközben sört és pálinkát is ivott. Arra, hogy hogyan történt a baleset, nem emlékszik, csak egy csattanást tud felidézni a történtekből. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a maradandó egészségkárosodást szenvedett férfi súlyosan ittas állapotban vezetett. A Szarvasi Rendőrkapitányság az ügyének vizsgálatát befejezte és az eljárás iratait továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A történtek kapcsán a rendőség ismételten és nyomatékosan kéri a járművezetőket, hogy ne vezessenek ittasan! Nagyon súlyos, akár tragikus következménye is lehet annak, ha valaki alkoholt fogyaszt és utána vezet! Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

…hogy mindenki hazaérjen!