Közösségi oldalak

Hírek

Magyar Péter Gulyásnak: sajnálom, hogy te is lesüllyedtél a rogáni-göbbelsi propaganda szintjére

Magyar Péter Gulyásnak: sajnálom, hogy te is lesüllyedtél a rogáni-göbbelsi propaganda szintjére

Nem hagyta szó nélkül Magyar Péter, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter orvosi esetnek, kisebbségi komplexusosnak nevezte őt, az egykori barátját a kormányinfón.

„Kedves Gulyás Gergő, sajnálom, hogy te is lesüllyedtél a rogáni-göbbelsi propaganda szintjére és csak durva személyeskedő megjegyzésre futja egy kormányinfón. Többre voltál Te ennél hivatott. Még nem késő kiszállni és otthagyni a maffiát, már csak a tiszteletreméltó őseid emléke miatt is”

– írta Magyar Péter Gulyásnak a Facebookon.

Egy kormányinfón az lenne a feladatod, hogy beszámolj arról, hogy miként tettétek hazánkat az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává. Beszélhettél volna arról is, hogy miért hazudjátok magatokat család-, vidék-, gyerekbarát kormánynak, miközben szisztematikusan lerohasztottátok a magyar oktatást, egészségügyet, közlekedést, gyermekvédelmet, szociális ellátást. Beszélhettél volna arról, hogy miért csökkent harmadára a kormányzásotok 14 éve alatt az agráriumban a családi gazdálkodók száma, miért van 220 ezer lakatlan ház a magyar falvakban, miért született tavaly a legkevesebb magyar gyermek.

Beszélhettél volna arról, hogy miért nem emelitek 2013 óta a családi pótlékot (a családi pótlékot valójában 2008 óta nem emelték – a szerk.), miért él több, mint 400 ezer idős honfitársunk a létminimum alatt, vagy arról, hogy miért alázzátok meg a beteg gyermeket nevelő és az egyszülős családokat és az idős hozzátartozókat otthon ápolókat. És még oly sok mindenről

– kérte számon a minisztert.