Közösségi oldalak

Hírek

Lopás Gyulán, engedély nélküli vezetés Mezőberényben, körözött elfogása Orosházán

Lopás miatt intézkedtek a rendőrök 2023. augusztus 22-én, Gyulán. Egy férfi tett bejelentést arról, hogy betörtek a házába, amit egy ideje nem lakott. Az elkövetők megbontották a kerítést, a házból pedig bútorokat és műszaki cikkeket vittek el. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei adatgyűjtésbe kezdtek és néhány óra alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható sarkadi és gyulai férfiakat. Ellenük lopás bűntett miatt indult eljárás.

Egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek a rendőrök 2023. augusztus 22-én 11 óra után néhány perccel Mezőberényben, a Szent János utcában. A férfi annak ellenére ült volán mögé, hogy vezetői engedélye soha nem volt. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2023. augusztus 23-án 21 óra körül Orosházán elfogtak egy férfit, aki ellen a Miskolci Törvényszék adott ki elfogatóparancsot lopás bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.