Közösségi oldalak

Hírek

Lopás Békésen, körözés alapján történt rendőri intézkedés Tótkomlóson

Talált pénzt tett el egy férfi 2022. március 23-án Békésen, a Szabadkai utcában. A több tízezer forint egy irattartóban volt, ami a tulajdonos kabátjából esett ki. Egy férfi megtalálta azt, kivette belőle a bankjegyeket, és a tárcát feltette egy kerítésre. Miután az irattartó gazdája bejelentést tett arról, hogy üresen találta meg a tárcát, abból a pénze eltűnt, a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves békési férfit. A Békési Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt indított ellene eljárást.


Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. március 23-án elfogtak egy tótkomlósi férfit, aki a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Gyulai Járásbíróság átváltoztatta 20 nap elzárásra. Az 53 éves férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!