Közösségi oldalak

Hírek

Lopás Békéscsabán és Gyulán, verekedés Kunágotán, 29 éves betörőt fogtak Körösladányban

Lopás, lopás kísérlet és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések, és egy lopással gyanúsítható férfi őrizetbe vétele.

Békéscsabán, az egyik kollégiumban 2023. május 4-én este egy eltűnt az egyik diák pénze. Kiderült, hogy a több mint 10 ezer forintot egyik diáktársa vihette el a szobájából. A rendőrök a 18 éves fiút előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

Kunágotán, az Álmos utcában, 2023. május 5-én este összeszólalkozott egymással két férfi, majd egyikük arcon ütötte a másikat. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett, támadója ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított.

Lopni próbált egy házból egy férfi 2023. május 7-én 21 óra körül Körösladányban. Az épület nincs körbe kerítve, így könnyen eljutott a bejárati ajtóig, amit berúgott. A házban lakó nő erre felébredt és rászólt a férfire, hogy távozzon. Az idegen elment anélkül, hogy bármit elvitt volna. A rendőrök kinyomozták, hogy ki lehetett az, a 29 éves körösladányi férfit előállították. Kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint pénzt akart lopni a házból.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2023. május 7-én egy lopás miatt folyamatban lévő nyomozás során őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint korábban kerékpárokat vitt el Gyuláról – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.